‘t Gat reserveren

Reserveren bij ’t Gat?  Dat kan! Geef jouw feest in 'T Gat van Groningen!

't Gat is hét borrel- & feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes en borrelavonden! Bijzijn = meemaken!

Heb jij iets te vieren en wil je dit bij ons doen? Dat kan! Tevens kun je, voor een gereduceerde prijs, drankjes afkopen voor het feestje.

Wil je een feestje geven?

Tijdens de wintermaanden (1 oktober tot 1 mei) kan het doordeweeks tot 00:00 en in het weekend tot 23:00. Hierna zijn wij ook open voor de rest van het stappubliek en ben je natuurlijk welkom om te blijven.
Tijdens de zomermaanden (1 mei tot 30 september) kan je op zondag tot en met woensdag een feestje geven tot 00:00 in de avond.
Hierna zal de kroeg open gaan voor de rest van het (stap)publiek. Het terras zit hier niet bij inbegrepen. Op de overige dagen is het mogelijk om een gedeelte van de kroeg af te huren. Beslotenheid kunnen wij echter niet garanderen omdat wij dan ook met het terras werken, hierbij vervalt dan wel de bargarantie.

Wat bieden wij:

 • Bier, fris, wijn voor €2,70. Dit kan in de vorm van muntjes, met een budget op rekening of op factuur die vooraf betaald wordt. Wij houden de afname bij tot het budget op is. We adviseren uw eigen drankjes hierin mee te nemen, zodat je aan het einde van de avond niet meer kwijt bent dan vooraf bedacht.
  Daarnaast bieden we meerdere pakketten aan voor onbeperkt drinken. Vraag naar de prijzen hiervan in de aanvraag. Nadat het budget op is kunnen de gasten zelf hun drank bestellen en betalen bij de bar. Hier worden de normale prijzen voor gerekend.
 • Warme Bittergarnituurhapjes van de buurman
 • Overige hapjes mag je zelf meenemen. Denk aan; nootjes, chips, kaas, worst, etc.. Uiteraard kunnen wij dit ook regelen, hier rekenen we extra kosten voor. (vergeet geen wegwerp bakjes mee te nemen).
 • Je mag de kroeg versieren als je dit wilt. Houd er rekening mee dat het geen licht ontvlambare spullen mogen zijn, zoals crêpepapier.
 • Wij regelen de muziek voor je. ‘t Gat werkt met professionele systemen voor horeca, waardoor eigen lijsten via Spotify niet mogelijk zijn. Wel kunnen we al je verzoekjes draaien.
 • Je hoeft niks op te ruimen dat gebeurt door ons aan het einde van de avond.
 • We hebben een beamer, scherm en microfoon die gebruikt kunnen worden voor presentaties.
 • Karaoke is niet mogelijk bij ons.

Wat verwachten we van jou?

 • Minimale bargarantie is 400 euro
 • Een gezellige avond waar iedereen het naar zijn zin heeft.

Al zin in het feestje? Vraag het feestje dan nu aan en stuur ons een  mail! (info@tgatvangroningen.nl)

Aanvragen worden uitsluitend behandeld via de mail. Uiteraard kunnen we je telefonisch van meer informatie voorzien.

Hopelijk tot snel.
Gat crew.