Besloten feesten

Besloten feestje tijdelijk niet mogelijk i.v.m. Corona

'T Gat is het borrel / feestcafé van Groningen. De goede sfeer en lekkere muziek zorgen voor epische feestjes! bijzijn = meemaken! Geef daarom jouw eigen studentenavond, afstudeer/bedrijfsborrel, of themafeest in 'T Gat van Groningen en ervaar het zelf! Een café afhuren is nog nooit zo leuk geweest!

Een besloten feestje kun je bij ons helemaal zelf invullen, jij hebt de controle!
Denk hierbij aan:

-        Thema’s;
-        Gastenlijst;
-        Muziekkeuze;
-        Drankprijzen;
-        Hapjes;
-        Welkomshotjes;
-        Promotie.

Het mooie is dat we geen zaalhuur of dergelijke berekenen om ons café af te huren. Een besloten feestje kost je dus helemaal niets. Het moet voor jullie uiteindelijk een betaalbaar en leuk feestje blijven!  Ons café afhuren heeft als extra voordeel dat wij alles voor je klaar zetten!  en dat je op je eigen feestje niet blijft zitten met de troep en overige stress! Kun je je dat voorstellen? Jouw feest zonder extra kosten en alles wordt voor je geregeld! ?

Indien het jouw wat lijkt, zouden we je graag uitnodigen om onder een genot van een kopje koffie (dan wel alcoholische versnapering) te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor alle mogelijkheden, prijzen en acties mail ons (info@tgatvangroningen.nl), zodat wij er gezamenlijk een geweldig feest van kunnen maken! Om te reserveren kunt u een e-mail verzenden via onze contactpagina.