Lieve feestbeesten, terraszitters en stamgasten die onze taps bier en treintjes jagerbombs gretig verorberen. In september bestaat ‘t Gat van Groningen alweer 10 jaar! Om dit feestelijk te vieren hebben wij een heel leuk nummer opgenomen: Moker vet! 

Wie zit er in onze band?

Sarina Wijkstra!

Onze zangeres!

Hoi! Ik ben Sarina, ik ben 20 jaar oud en kom uit Bedum maar woon nu op mezelf in Groningen. Ik vind het heel leuk om op allerlei manieren creatief te zijn.  Naast zangers speel ik piano en dwarsfluit. Ik vind het super leuk om de lead zangeres  van de Gat band te zijn. Ik kijk uit naar ons volgende optreden! Stream ons nummer ‘Moker vet’ nu!

Jesse de Glint 

Rapper

Ik ben Jesse, 27 lentes jong. Geboren stadjer maar identificeer mezelf ook zeker als een import Drent. Ik houd van stappen, sci-fi, everything reality tv en natuurlijk muziek. Een uitverkochte Arena- of Gelredomeshow staat nog op m’n verlanglijstje. Dus stream ons nummer nu! Of boek ons natuurlijk;)

Wilroy Lensink

Rapper

Ik wil even kwijt dat ik van feesten, bier tappen en vrienden hou. Ik heb jaren ervaring met rappen in de kroeg en bespeel ook nog eens de drums! Ik kan niet wachten om in een volle kuip te staan ons nummer te spelen! 

Lex Russchen


Rapper en manager

Ik ben Lex en rap al zins ik kan lopen. Mijn passies zijn: drummen, feesten en Wilroy + Jesse  pesten.  Ik vind het donders mooi dat ik in deze band zit en kan niet wachten om, naast mijn kroeg leven ook nog eens professioneel te rappen op het podium. 

Hoor het nummer hieronder

Of bekijk onze videoclip: https://youtu.be/Nd8xM12Mboc?si=duikW_bmTWCUel4X