Oliebollen

Tussen kerst en de jaarwisseling, op 28, 29, 30 en 31 december gaan wij oliebollen verkopen vanuit ’t Gat van Groningen! We zullen de ‘kraam’ feestelijk versieren en u uiteraard vermaken met top 2000 muziek. 

Om een goede inschatting te kunnen maken, als het gaat om het bevoorraden, is het mogelijk om vanaf vandaag al een bestelling te plaatsen. Zo bent u zeker van de heerlijke olie- en/of krentenbollen vers gebakken door bakkerij Van Esch en kunt u deze ophalen  op 28, 29 en 30 december vanaf 11:00 en op 31 december vanaf 10:00! 

Wilt u het laten bezorgen?
Er zijn 2 mogelijkheden om uw oliebollen te laten bezorgen. U kunt via het bestel formulier hieronder aangeven dat u uw bestelling wilt laten bezorgen. U krijgt dan een mail van ons met een betaal verzoek die u van te voren dient te betalen. 

Of kunt u vanaf 28 december via UberEats bestellen. De naam waar u op moet zoeken is Ambachtelijke oliebollen. De betalingen gaan dan via het Uber Eats platform. Houdt u er rekening mee dat de voorraden beperkt zijn, dus bestel op tijd! Op=op.

We verkopen de olie-/krentenbollen per zak (incl. poedersuiker).

Wilt u geen zak kopen, maar wilt u wel van onze ambachtelijke oliebollen genieten?  Kom dan gezellig bij ons langs! We hebben naast onze oliebollen ook heerlijke Gluwein of warme chocolade melk! 

  Je naam

  Adres

  Telefoonnummer

  Aantal zakken oliebollen

  Aantal zakken krentenbollen

  Aantal zakken appelbeignets

  Aantal mixzakken 5 oliebollen / 5 krentenbollen

  Aantal losse oliebollen

  Aantal losse krentenbollen

  Aantal losse appelbeignets

  Ophalen of bezorgen

  Ophaal/ bezorg dag

  Ik wil graag mijn vereniging sponseren.