Oliebollen

Oliebollen

Tussen kerst en de jaarwisseling, op 28, 29, 30 en 31 december gaan wij oliebollen verkopen vanuit ’t Gat van Groningen! We zullen de ‘kraam’ feestelijk versieren en u uiteraard vermaken met top 2000 muziek. Helaas mag u, gezien COVID 19,  niet blijven hangen. Dit om verspreiding te voorkomen. 

Om een beetje een goede inschatting te maken als het gaat om het bevoorraden, is het mogelijk om vanaf vandaag al een bestelling te plaatsen. Zo bent u zeker van de heerlijke olie- en/of krentenbollen vers gebakken door bakkerij Van Esch en kunt u deze ophalen op 28, 29 en 30 december vanaf 11:00 en op 31 december vanaf 10:00! 

Vanaf 17 december is de website https://www.fooddrop.nl/t-gat-van-groningen/ online. Wilt u ze (CO2 neutraal) laten bezorgen, kunt u via deze website de bestelling plaatsen. Houd er rekening mee dat hier bezorgkosten overheen komen. De bestelling  voor de 31e dient uiterlijk voor 23:59 uur de dag van te voren geplaatst te worden. Zodat de bakker voldoende tijd heeft om alles voor u te bakken. 

We verkopen de olie-/krentenbollen per zak (incl. poedersuiker).

Wilt u liever geen zak kopen maar gewoon zin in één of twee bollen? Dat is ook mogelijk, kom dan op één van de dagen langs onze kraam in de Poelestraat 51 (bij de Poelebrug). LET OP!!! OP = OP!

 

Hoe kun je bestellen?

Wilt u ze laten bezorgen? 

Ga dan naar www.fooddrop.nl/t-gat-van-groniningen en volg de instructies. 

Wilt u het komen afhalen?

Vul  dan hieronder het formulier in. 

Werkt dit niet? Stuur dan een mail naar: bram@tgatvangroningen.nl

U krijgt binnen enkele werkdagen een e-mail met een betaal verzoek. U hoeft dan bij de kraam niet meer te betalen. Dit scheelt ons lange rijen voor de kraam.

Alvast bedankt voor de bestelling en geniet van de feestdagen!

Met vriendelijke groet
‘t Gat crew.

  Je naam

  Aantal zakken oliebollen

  Aantal zakken krentenbollen

  Aantal zakken appelflappen

  Aantal mixzakken 5 oliebollen / 5 krentenbollen

  Aantal losse oliebollen

  Aantal losse krentenbollen

  Aantal losse appelflappen

  Ophaaldag

  Sponsor een vereniging of goed doel