Ben je op zoek naar een gezellig uitje tussen de feestdagen door en wil je de lokale horeca nog een laatste steuntje geven dit jaar? Geef je dan nu op voor de Winter Struuntocht! 

Op 28, 29, 30 en 31 december vindt de leukste culinaire wandeltocht van Groningen plaats. Wandel door de binnenstad van Groningen en bezoek de lokale horeca. Op vertoon van je ticket kun je tegen een aantrekkelijke prijs een hapje en een drankje scoren. Op de dag zelf kun je je route ophalen tussen 13:00 en 15:00 bij ’t Gat van Groningen, Poelestraat 51. 

Toegankelijk voor jong en oud. De route zelf zal niet langer dan 1,5 uur in beslag nemen. Dus neem ook gezellig jouw buren, vrienden of familie mee. Bij elke horecazaak zullen er tevens vegetarische opties worden aangeboden. Deelnemen kan individueel of in groepsverband (conform de Corona regels van de overheid op dat moment). 

Voor de schappelijke prijs van €3,50 per persoon kun jij deel uitmaken van deze culinaire beleving. Geef je snel op want vol = vol. Let op! Deelname kan alleen met een geldende QR-code!

Enig resultaat