De Struuntocht gaat door conform de nieuwe Corona regels. Ben je al aangemeld? Dan heb je een mail ontvangen met nieuwe informatie. De rest staat hieronder. 


Ben je op zoek naar een gezellig uitje tussen de feestdagen door en wil je de lokale horeca nog een laatste steuntje geven dit jaar? Geef je dan nu op voor de Winter Struuntocht! 

Op 28, 29, 30 en 31 december zijn verschillende horeca zaken geopend om voor een gereduceerde prijs jou een hapje to go aan te bieden.  Wandel gezellig door de binnenstad van Groningen en bezoek de lokale horeca. Op vertoon van je ticket kun je tegen een aantrekkelijke prijs een hapje en een drankje scoren(to go).

In verband met de nieuwe corona regels mogen wij geen routes meer verschaffen om langs zaken te lopen. Dat zou namelijk een evenement zijn en dat mag niet. Daarom geven wij alleen nog de informatie over welke zaken die dagen geopend zijn. Strunen kan met maximaal per 2 personen of met een huishouden. De duur van de tocht is aan jezelf. Hoe meer zaken je langsgaat, hoe langer de tocht duurt. Ga minimaal uit van een uur om een leuke wandeling te maken.

We rekenen €3,50 per persoon voor de informatie en de korting bij alle zaken. Hierdoor kunt u onbezonnen door de stad lopen en genieten van verschillende specialiteiten. De zaken zijn open tussen 13:00 en 17:00 uur.  Bij elke horecazaak zullen er tevens vegetarische opties worden aangeboden.

Enig resultaat